Besviken

Hejsan!

Nu har jag varit och avbokat min tatueringstid som jag hade bokat för nästa vecka. Det korset som jag vill ha går tydligen inte att göra så litet som jag vill ha det utan det måste vara minst 10 cm. Och det är lite för stort för min smak. Jag funderade på att behålla tatueringstiden och göra en annan tatuering som jag varit så sugen på, men eftersom jag inte fått min lön i tid igen så avvaktar jag tills jag får den. Det är en text jag ska ha på kyriliska men vad det ska stå får ni inte veta nu. Ni får vänta och se den när jag gjort den istället. Jag tror det kommer bli galet fint :) Tjejen i tatueringsstudion tycker att det var en sjukt fin idé. Hon gav mig jättebra råd också. Eftersom det är min första tatuering tycker hon att det är bättre att jag börjar med tatuering på foten då det är mycket lättare att dölja än armen där jag ville ha korset.
Hur som helst så längtar jag riktigt mycket och det är synd att jag inte kan göra det nästa vecka. Men jag orkar nog stå ut lite till :)

Dag 3: Betydelsen bakom mitt bloggnamn

Betydelsen bakom mitt bloggnamn är kort och enkelt: jag kallas för Jasa därav Jasas blogg. Jag har blivit kallad för Jasa sen jag föddes och därför känns det faktiskt mer som mitt riktiga namn än Jasmina. Men där har ni förklaringen i alla fall.


Himmelriket i doftformat

Vet ni vad jag tycker luktar godast i hela världen typ? Nytvättad tvätt! Inte ens en supergod parfym kan slå den doften. Dock finns det faktiskt en parfym som luktar just nytvättad tvätt, men som jag inte haft råd att köpa än. Clean-warm cotton heter den. MEN på Åhléns är det 30% rabatt på reapriset på vissa varor och just nu kan man köpa warm cotton bodylotion för bara 90 kr. Ordinariepriset är 279 kr, så det är rätt tillfälle att slå till. Jag köpte en tub igår men insåg efter att jag öppnat den att jag tagit fel doft. Så idag gick jag till Åhléns och köpte rätt, men köpte 2 tuber av den. Lika bra att passa på! Nu kommer hela jag lukta nytvättad tvätt efter varje dusch. Love it :)


Dag 2: 10 fakta ni inte vet om mig

Detta blir svårt, men jag ska försöka få ihop 10 grejer. Förmodligen kommer det bli helt onödig fakta men det får ni nöja er med. Vissa saker vet säkert någon, men det är svårt att anpassa sig efter alla :)

1. Jag har extremt dålig syn! Jag kan inte klara mig utan antingen linser eller glasögon.
2. Om jag går i sällskap med någon så måste jag ha den personen till höger om mig. Känns fett fel annars. Tror det är en tvångstanke! haha
3. Jag hatar när man borrar ner smörkniven i smörpaketet! Detta är något min bror är väl medveten om.
4. Jag har väldigt svårt för att säga hej då när jag eller någon annan ska åka iväg och vi inte kommer ses på ett tag. Faktiskt så svårt att jag kan börja gråta.
5. Jag kan börja gråta när jag ser någon annan gråta, även om det är någon jag inte känner.
6. Jag har dejtat en fotbollsspelare som har spelat i det italienska fotbollslaget Inter!
7. Enligt mig börjar livet när man har skaffat sin egna familj.
8. Enligt olika källor så piper jag när jag sover ibland.
9. Jag vet fortfarande inte när man ska säga sarkasm och när man ska säga ironi trots att folk förklarat det 1000 gånger för mig.
10. Jag tycker att jag är så rolig att jag ibland tycker synd om människor som inte är så roliga som jag :)



Dag 1: Vem är jag?

Vadå det borde väl alla veta vid det här laget?
Haha nej, ja skojar bara med er. Men vadå, vem är jag? Jasa så klart! Jag tror det har framkommit ganska tydligt också vart jag kommer ifrån, men om någon lyckats missa det så är jag från det vackra landet (trots alla hål på vägarna) Serbien.
Jag bor sen 1.5 år i Malmö där jag utbildar mig till fritidsledare. Till sommaren är klar och bara 2 veckor senare så fyller jag tro det eller ej 26 år. Man närmar sig 30 sakta men säkert!
Jag typ döööör för högklackade skor och sport, speciellt för fotboll. Så nu undrar många hur högklackat och fotboll går ihop, men vadå då?
Öööhm, räcker detta eller vill ni veta något mer? Säg till i så fall :)




En sån lista som typ alla gör

Dag 1 – Vem är jag?
Dag 2 – 10 fakta ni inte vet om mig
Dag 3 – Betydelsen bakom mitt bloggnamn
Dag 4 – Ett lyckligt ögonblick
Dag 5 – Vad finns i min handväska?
Dag 6 – Ett foto jag är väldigt nöjd med
Dag 7 – En bild från när jag var mindre
Dag 8 – Min förebild
Dag 9 – Mitt favoritdjur
Dag 10 – Någon jag älskar
Dag 11 – Någon jag saknar
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – En högtid jag längtar efter
Dag 14 – Mitt favoritspel
Dag 15 – Denna veckans planer
Dag 16 – Favorit tv-serie
Dag 17 – Favorit film
Dag 18 – Favorit artist
Dag 19 – Det här mår jag bra av
Dag 20 – Det här gör mig ledsen
Dag 21 – Det här hade jag på mig idag
Dag 22 – Min favoritmat
Dag 23 – Min dag
Dag 24 – Mitt favoritplagg
Dag 25 – En outfit jag skulle vilja ha
Dag 26 – Min profilbild på Facebook
Dag 27 – Varför bloggar jag?
Dag 28 – Bloggar jag läser
Dag 29 – Om 10 år
Dag 30 –  Ett lyckligt ögonblick

Mitt älskade Serbien

Serbien spelar i final i handbolls-EM på hemmaplan efter att ha besegrat Kroatien. Jag var så nervös igår när jag kollade på matchen och mitt hjärta slog 1000 slag i minuten. Men vi vann! Vilken grym känsla det var och jag kan inte få nog av att titta på klippet hur våra fantasktiska spelare firar med 20 000 serber i Beogradska Arena. Jag är så stolt!

Första träningspasset avklarat

Så skönt det känns att vara helt slut i kroppen efter ett träningspass. Och det finns nog inget skönare än att duscha efter ett svettigt träningspass. Jag är fortfarande väldigt förkyld och borde inte träna då men jag kunde inte låta bli. Jag blev väldigt trött men jag gjorde så gott jag kunde och jag tog pauser. Känns riktigt bra att jag äntligen tagit tag i detta och jag vill komma igång seriöst. Det blir träning imorgon med :) Nu ska jag fortsätta dega i soffan och titta på fotboll.


Beach 2012 here I come

Nu beger jag mig till gymmet för årets första träningspass! Jag ser framemot det, men vi får se vad jag säger när jag kommer hem haha. Önska mig lycka till!


Dålig uppdatering

Hejsan

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har faktiskt inte haft så mycket tid över efter skolan. Hemmet städar ju inte av sig själv och tvätten tvättar inte sig själv så jag får göra det istället.
Det har blivit en hel del shopping dessa dagar så jag tänkte att det ska komma upp någon gång de närmaste dagarna. Sen tänkte jag göra ett sånt poppis inlägg som jag sett många göra: What's in my bag! Låter det intressant tycker ni?
Ibland har man hur mycket inspiration som helst till vad man ska skriva om men många gånger ligger det på 0, som nu till exempel. Därför vore det kul om ni kom med förslag också om det är något speciellt ni vill veta eller läsa om. Var inte blyga :)

S-R-B-I-J-A


SERBIEN! Jag mår så bra just nu :) Ikväll möttes Serbien och Sverige i handsbolls-EM i Beogradska Arena. Och vi vann på hemmaplan och fick revansch för förra årets förlust mot Sverige som då spelade på hemmaplan.
Stanic (målvakten) är helt galen, helt djurisk och jag bara älskar det! Läste innan att han är EMs bästa målvakt och det blir jag inte ett dugg förvånad över så grym som han är. Men denna segern säkrade vi e semifinalplats och vi är en utav 4 bästa i Europa. Sverige är ute och har ingen chans.
Vilken grym stämning det var i Beogradska Arena ikväll, våra serbiska supportrar vet verkligen hur man ska heja fram sitt lag. Love it ♥ Detta är stolthet rakt av! Jag har några vänner som var på plats och såg matchen live och ja jag kan ju erkänna att jag är något avis :)
NAPRED SRBIJO MOJA ♥♥♥

Bråttom

Godmorgon!

Måndag och ny vecka, det går undan. Jag ska strax springa ut till bussen som ska ta mig till skolan så jag har ganska bråttom. Men jag vill bara höra av mig och säga att uppdatering kommer efter skolan eller nångång framåt kvällen i alla fall. Har tvättid idag så det blir lite att göra.
Jag önskar er alla en fin start på veckan! Kram :)

Godmorgon kl 13.00

Hej där!

Det är typ morgon för mig! Eller inte riktigt, jag vaknade för en timme sen men det är ganska sent det också. Jag kunde inte somna innan kl 6 imorse, vet inte vad det är med mig nu för tiden. Och min hals och hosta tar kål på mig. Tror det är dags att kolla upp det snart om det fortsätter så.
Annars mår jag bra :) Tänkte jag skulle öva på mina hemmafrukunskaper idag och laga såna smördegskakor med fetaost i. Det är MUMS!
Framåt kvällen ska jag hälsa på mina kusiner också för att träffa min moster som är här på besök, så jag har ändå en hel del planerat idag. Händer inte så ofta det haha.
Jag funderar på att besöka stans alla H&M-butiker också, jag har fått ett presentkort på 1000 kr av farfar. Tänkte införhandla lite nya kläder för det är jag i stort behov av så det där presentkortet tackar jag verkligen för :)
Har ni några planer för dagen eller ska ni bara ta det lugnt?



Tatueringar <3

Tatueringar, tatueringar, tatueringar, jag älskar dom! Jag tycker det är så snyggt, ju fler dessto bättre typ. Självklart beror det på motiv och på vem. Själv älskar jag tatueringar som är kopplade till kristendomen, tycker det är så fint när en kille har kors på underarmen eller ryggen. Ibland önskar jag att jag vore en kille haha :)
På tjejer tycker jag det är väldigt vackert men någon sorts blommor på sidan av magen, precis så som på bilderna. Texter är också väldigt fint, dom kan man ha vart som helst på kroppen.
Jag har själv ingen tatuering än, men kan säga att det kommer väldigt snart. Och jag längtar rejält kan jag säga. Det sägs att när man väl skaffat sin första så vill man bara ha fler. Får se om det stämmer i på mig sen. Jag vet dock att om jag får barn någång så kommer jag tatuera in deras namn, det kommer bli i nacken har jag tänkt.
Har ni några tatueringar? Vad och vart i så fall?

Kakva guza, Boze kakva guza

Det är vattenpolo-EM nu och jag kan inget annat än bara älska Serbiska landslagets badkallingar. Lätt att jag skulle vilja ha såna :) Någon som råkar veta om såna går att få tag på nånstans?

Mamma, pappa och bror på besök

Hej där!

Idag kom mamma, pappa och brorsan hit till Malmö för att tömma brorsans lägenhet helt och ta med sig grejerna till Värnamo. Det gick ganska snabbt eftersom det inte fanns å mycket grejer kvar. Efter det hälsade vi på kusinen Zlatan, hans tjej Jelena och deras lilla pojke Stefan. Det blev ingen lång vistelse för dom här så nu vet jag inte när jag kommer träffa mamma och pappa igen. Bror kanske kommer hit nästa helg, då blir det juggefest :) Dado Polumenta! Som jag har längtat.


Det har varit lite segt med uppdateringar i bloggen de senaste dagarna men jag har varit ganska upptagen, och än har inte så många läsare hittat hit så det är nog inte så många som blivit besvikna. Förhoppningsvis ska jag komma igång ordentligt nu igen.


Något speciellt ni vill att jag ska blogga om? Kom gärna med förslag och framför allt KOMMENTERA, ni är lite dåliga på att visa vilka ni är. Jag är nyfiken på mina läsare :) Jag lovar, jag är inte farlig. Titta hur oskyldig jag ser ut!



Mamma, pappa och bror på besök

Hej där!

Idag kom mamma, pappa och brorsan hit till Malmö för att tömma brorsans lägenhet heöt och ta med sig grejerna till Värnamo. Det gick ganska snabbt eftersom det inte fanns å mycket grejer kvar. Efter det hälsade vi på kusinen Zlatan, hans tjej Jelena och deras lilla pojke Stefan. Det blev ingen lång vistelse för dom här så nu vet jag inte när jag kommer träffa mamma och pappa igen. Bror kanske kommer hit nästa helg, då blir det juggefest :) Dado Polumenta! Som jag har längtat.


Det har varit lite segt med uppdateringar i bloggen de senaste dagarna men jag har varit ganska upptagen, och än har inte så många läsare hittat hit så det är nog inte så många som blivit besvikna. Förhoppningsvis ska jag komma igång ordentligt nu igen.


Något speciellt ni vill att jag ska blogga om? Kom gärna med förslag och framför allt KOMMENTERA, ni är lite dåliga på att visa vilka ni är. Jag är nyfiken på mina läsare :) Jag lovar, jag är inte farlig. Titta hur oskyldig jag ser ut!



Välkomna till mentalsjukhuset

"Ako nam los bude kraj, ako me povredis znaj, shvatices koliki sam psiho"


Vad tycker ni om min nya stil? Kände att jag ville ha lite förändring och testade på något lite mer vågat och annorlunda. Jag gillar det och det verkar som andra också gör det! Haha nä riktigt så är det inte... I torsdagskväll överraskade min klass fritidsledareleverna i 1an med att göra om skolan till ett mentalsjukhus för att skrämma skiten ur dom, och OOOM vi gjorde det. Jag måste säga att jag faktiskt blev riktigt förvånad över hur bra vi gjorde det med tanke på att vi typ fixade allt samma dag och övade igenom det först då. Vi hade alla olika roller och jag spelade en psykiskt sjuk prostituerad kvinna, därav mina slampiga kläder haha. Men det var fett kul och jag kunde se hur obehagligt dom tyckte det var. Nä det var en riktigt kul och lyckad kväll och vi fick höra att dom hade mardrömmar sen under natten. Precis vad vi ville också :) Läraren spelade in det så att vi ska få se hur det ser ut. Nyfiken på hur jag ser ut som hora, haha.



Cija je ono zvezda

Min hosta tar kål på mig, jag kan inte sova om nätterna vilket resulterar i att jag är en zombie i skolan och inte kan koncentrera mig. Tiden flyger förbi och jag börjar oroa mig för framtiden. Kommer jag vara kvar efter sommaren eller vart kommer jag ta vägen? Mycket snurrar i mitt huvud men annars mår jag bra tack vare vissa speciella människor. Det är det som driver mig framåt! Tack ♥

DAAAARKO STAAAAAANIC

Asså jag är en riktig sportnörd, alla som känner mig vet det redan och blir inte ett dugg förvånade. Förra året hölls handbolls-VM här i Sverige och jag fick äran att se Serbien spela. Nu har handbolls-EM dragit igång ingenstans mindre än i mitt kära Serbien så nu känns det extra viktigt att göra bra ifrån sig. Ikväll besegrade vi silvermedaljörerna (i VM) Danmark och det känns grymt! Darko majstore pa ti si Bog :) Idemo dalje Srbijo ♥

Sanja Ilic & Balkanika ft. Cvija - Djipaj

"Samo igraj, samo djipaj"

Lepa sam samo kraj tebe

Ännu en sömnlös natt! Men nu får jag faktiskt skylla mig själv. Somnade flera timmar efter skolan. Powernap existerar inte hos mig, inte på 15 minuter i alla fall. Så här ligger jag och vrider och vänder på mig och kommer förmodligen göra det några timmar till. Tänk att min lilla 90-säng helt plötsligt känns så stor och tänk att tiden går så långsamt helt plötsligt när den vanligtvis flyger förbi. Kl är snart 2 igen och jag babblar om inget vettigt. Jag ska fortsätta rulla här från höger till vänster, till slut somnar jag väl. Laku noc samoco, idem a ti nisi pozvana!

 


Nattbloggar

Hej där!
Kl är snart 2 och jag har inte lyckats somna än. Känner paniken börja krypa fram eftersom jag ska upp 6.30. Tänkte visa lite livstecken här och sen ska jag slåss mot sömnlösheten. Jag har för övrigt haft en helt underbar helg ifall någon undrar. Undrar ni inte får ni veta det ändå. Perfektion! Dessutom är jag ganska så förtjust i mina nya klackar, det är 14 cm kärlek det. Det var det... Nu ska jag och sömnlösheten som sagt göra upp. Mr or mrs insomnia, or what ever you are, you're going down!


I'm that girl

She's the girl that has a few best friends and doesn't need anyone, the girl that laughs the hardest at her own jokes. The girl that expects way too much. Doesn't care what anyone thinks and is nice to everyone. She's the girl that will hang up on you, back then call you right back and say sorry. The kinda girl that will put all her trust in you untill you give her a reason not to. She's the girl who will never leave your side when you need her, the girl who will go out of her way to cheer you up. She's the girl who will not give up on you if she really believes in you. She believes in loving somebody forever.



My new lovers from Nelly

 

 


Kallt till max

Jag som alltid brukar ha det typ supervarmt i min lägenhet, fryser till max nu. Jag funderar seriöst på att ta på mig min jacka. Men istället ska jag bädda ner mig i sängen och hoppas på att det är lite varmare där.
Jag kommer ha fullt upp hela helgen så det blir ingen uppdatering förän på söndagskväll eller måndag. Men lova att titta förbi efter helgen så kör vi på igen :)


Dagens shopping-miris malina

Idag var det en runda på ikea och på stan. På Ikea köpte jag en ugnsplåt och vinglas och tyckte det var onödigt att fota. På stan hittade jag ett par helt vanliga jeans och en tröja som jag inte heller fått med på bild. Det jag däremot fått med på bild är hårspray från got2be, massageolja och en en ansiktsmask. Hårspray got2be 2 sexy som ska ge volym, 49 kr. Jag köpte den endast för att den luktar hallon, och hallonlukt är något jag förknippar med mormor och morfar. När vi var små plockade vi alltid hallon när vi var hos mormor och morfar och jag älskade doften av hallon. Så nu kommer jag alltid drömma mig bort en stund till min älskade mormor och morfar. Massageoolja från märket Aroma på Åhléns, just nu 45 kr, med doft av citron och basilika. Jag har alltid ont i ryggen och axlarna så jag hoppas på att någon vänlig själ vill massera mig. Deep down detox ultra-cleansing mud mask, 19 kr. Köpte en sån engångsförpackning för att testa, men har hört väldigt bra om denna ansiktsmasken. Imorgon ska den testas, tillsammans med hårinpackningen, jag längtar haha.

 


Vad som fanns i mitt paket från eleven.se

Paketet från eleven. se som jag fick hem idag innehöll ett schampoo och en hårinpackning från Macadamia Natural Oil. Jag har jättelänge velat ha hårinpackningen för jag fick ett litet provpaket av just den hårinpackningen för länge sen när jag köpte ansiktsmask från samma sida. Jag minns att mitt hår blev jättemjuk och luktade gudomligt efter att jag testat inpackningen. Men blev aldrig av att jag köpte det eftersom jag tyckte det var lite för dyrt. Jag har nu ändå slösat massa pengar på olika hårinpackningar som inte passat mig alls. Så jag bestämde mig för att klicka hem denna och hoppas att den är lika bra som jag minns att den var. För mitt hår behöver verkligen ett mirakel, det har ännu inte återhämtat sig helt efter mina dumma blonderingar i somras. Jag har dessutom läst så mycket bra om denna hårinpackningen och många har sagt att den har räddat deras hår, så hoppas den kan rädda mitt med. Så här står det på eleven.se om produkten: Macadamia Deep Repair Masque är en återuppbyggande hårmask som ger torrt, skadat hår nytt liv. En kraftfull kombination av macadamiaolja och arganolja ihop med tea treeolja, kamomillolja, aloe vera och algextrakt återuppbygger och tillför håret en nyvunnen glans. Håret får nytt liv med förbättrad elasticitet och glans och en intensiv "närings-boost". Dessa makalösa produkter från Macadamia Natural Oil innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor - macadamiaolja och arganolja. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv "närings-boost". Ditt hår kommer att stråla av välmående! Och så här står det om schampoot: Macadamia Rejuvenating Shampoo är ett fuktgivande schampo som passar alla hårtyper och är perfekt för torrt, skadat hår. Rejuvenating Shampoo rengör på ett ytterst skonsamt sätt ditt hår samtidigt som det tillför fukt och skyddar håret från yttre, skadlig miljöpåverkan. Ps. Min bloggsida ser konstig ut just nu och man kan inte ladda upp bilder av någon anledning, så jag återkommer med bilder när det funkar ige och recension kommer om några veckor..

Bättre än julafton

Åh vad jag älskar att hämta ut paket, det är bättre än julafton. Förutom att jag själv betalat för detta, men jag vet vad det är och något jag vill ha och behöver. Någon som känner dig manad att gissa vad det är? Ni kommer få se innehållet senare. Och fler paket är på ingång, förhoppningsvis imorgon.


Mys i soffan

Att mysa ner sig med en filt i soffan är det bästa som finns när det regnar och typ är storm ute. Synd bara att man måste ge sig ut. Bloggar från min diamant så jag håller det kort. Vi hörs senare :)


Bloggar från iPhonen

Ska bara testblogga med bloggappen i min iPhone :)


Recension: Garnier 2 in 1 Tinted Eye Roll-on

Garnier 2 in 1 tinted eye roll-on, ca 90 kr

Jag skrev ju för ett tag sen att jag köpt en ny concealer som jag hört bra om och jag sa att jag skulle återkomma med en recension när jag använt den ett tag, vilket jag nu har. Så då kör vi!
Jag är väldigt mörk under ögonen och jag har alltid starka ådror under ögonen som är väldigt svåra att täcka. Jag kan säga att jag är väldigt nöjd med Garniers concealer för jag känner att jag får mycket bättre täckning med den än någon annan concealer jag testat förr.
Den känns väldigt rinnig när man lägger på den och det var det jag inte gillade i första sekunden, för att sekunden senare inse att det inte alls gör något eftersom den sugs in i huden så snabbt att den känns lätt men ändå krämig. Sen är den kylande känslan från metallkulan helt underbar, speciellt på morgonen när man behöver vakna till.
Jag är verkligen supernöjd med mitt köp och kommer definitivt fortsätta använda den och rekommendera den åt andra också.


Jag dog precis lite och kom till skohimlen

Okej, killar kommer aldrig kunna förstå vår kärlek till skor och dom ser alltid ut som ett frågetecken när vi ser ett par skor vi typ vill dö för. Men ni tjejer vet precis vad jag menar eller hur? Ja precis så känner jag med dessa skor! Jag höll på att svimma och tappa datorn i golvet när jag såg dom. Galet, galet, galet! Jag vill ha dom i alla färger, och jag vill ha dom nu. Så om någon känner sig sugen på att köpa dom åt mig, så varsågod, jag säger inte emot. Och jag blir inte sur heller om jag bara får ett par, se till att det är dom guld/champagnefärgade i så fall. Storl 35, perfekt :)
Nu ska jag fortsätta dregla lite...

Jos sam ziva, jos sam cela, nisam pukla na dva dela

Som dom 3 första orden i rubriken lyder: Jag lever fortfarande...


God fortsättning önskar jag er alla! Hoppas ni får ett underbart 2012, och jag lika så :)
Jag kom hem till Malmö igår och jag ber om ursäkt för att det har varit dött i bloggen, men jag har inte suttit något vid datorn under hela lovet. Jag har varit inne på FB genom iPhonen bara och det är allt. Ni har ändå inte missat så mycket kan jag säga er.
Jag ska försöka hinna under kvällen eller under morgondagen lägga upp lite bilder från nyår som firades i Stockholm. Kan ju säga som så att årets nyårsfirande blev riktigt lyckat, så jag är mer än nöjd.
Hur har ni haft det?

RSS 2.0