Roligaste överrasknigen ever

Min bror skickade ett sms idag och sa att om jag fått ett paket på posten så får jag bara öppna det när vi pratar och ser varandra på Skype.
Gick och kollade posten och såg att paketet kommit och blev genast nyfiken och bad brorsan logga in på skype direkt. Resten får ni se och läsa om i min lilla miniserie som kommer nu :)




1. Jag öppnar paketet och ser en singel från BSB och börjar skratta direkt. Trodde han hittade den på jobbet och skickade den som en kul grej.




2. Jag öppnar singeln och ser en söt liten julhälsning och skrattar fortfarande. Då ber brorsan mig öppa lappen och kolla...




3. Och då ser jag en kopia på en biljett till BSBs konsert i Malmö i Maj. Fattar först ingenting trots att det står "För vi ska se BSB live!", och sen inser jag att VI VERKLIGEN SKA SE BSB LIVE i maj. Jag gapar och bara och glor på biljetten och sen börjar jag lipa av glädje för jag blev så överraskad och det var den roligaste presenten jag nånsin fått.



Förstår nu varför min bror ville se min reaktion på Skype och det måste ha sett riktigt kul ut att se det för han skrattade och flinade så mycket. Ååh jag är så glad nu för jag älskade ju BSB som liten och har velat gå på deras konsert sen jag hörde om den. Och nu ska jag få göra det :D Har jag inte världens bästa storebror? Kanska ska nämna att New Kids On The Block också kommer samtidigt, men dom har jag inte ens tänkt på haha.
Jag är såååå glad! Tack älskade storebror ♥

Nyårsklänning-CHECK

Hejsan!

Fick hem klänningen från Nelly idag och den var en ren besvikelse. För det första så var den inte alls lika snygg i verklighet som på bild och för det andra så var den jätteliten vid brösten. Jag har stora tuttar men kom igen såna bomber har jag inte haha. Nej, den åker tillbaka direkt! Paniken kröp fram snabbt men lika snabbt försvann den också, för jag hittade den perfekta nyårskläningen på Cubus, på rea dessutom haha. Älskar att ärmarna är långa så slipper man se mina tjockisarmar :P Och jag älskar färgen, kommer glittra mer än alla Sveriges julgranar tillsammans :)
Här har ni en bild på nyårsklänningen och även på den från Nelly.

Nyårsklänning beställd

Hej!

Nu har jag klickat hem en klänning som jag vill ha till nyår. Men jag visar ingen bild på den förrän jag vet om den är bra eller inte. Det som är så jobbigt med att beställa över nätet är just detta att man inte kan testa och storlekarna varierar. Velade mellan S och M, men det fick bli en M med tanke på att jag har ganska stor byst. Så nu får vi hålla alla tummar och tår att den blir bra. Dock har jag den känslan att den inte kommer passa eller sitta fint och då kommer jag åter känna den där paniken över vad jag ska ha på mig.
Kan ju i alla fall säga att den inte är svart som nästan alla mina klänningar, den är brons-färgad så det är lite annorlunda för att vara jag.
Får hoppas på det bästa! Har ni fixat era nyårskläder än?

Trevlig helg

Jag och mina biljardbollar till ögon önskar er alla en trevlig helg :)

Nytt: Garnier 2 in 1 Tinted Roll-On och Sunsilk Volumizing Mist

Garnier 2 in 1 Tinted Roll-On (90kr)- Jag har alltid mörka ringar och blåa ådror under ögonen som är typ omöjliga att täcka. Jag ser alltid så sliten och trött ut och det är inte så att jag inte brukar få mycket sömn för det gör jag. Jag har läst en hel del bra om denna produkten från Garnier så det är värt ett försök. Tror inte det kommer trolla bort mina mörka ringar, men kanske täcker något? Jag kan återkomma med mina tankar och betyg om denna produkten.
Sunsilk Volimizing Mist (35kr)- Hittade denna produkten när jag var på jakt efter concealern från Garnier, och blev genast nyfiken. Den ska ge håret volym samtidigt som det gör håret mjukt och glansigt. Och en sak är säker: Mitt hår behöver volym, mjukhet och glans. Den var inte speciellt dyr så blir inte så mycket fattigare även om jag inte gillar produkten sen. Återkommer även här med tankar och betyg när jag använt den ett tag.

Tredje advent

Hej där!

Så var det söndag och 3e advent! Helgen har gått snabbt och ändå har jag inte gjort något alls. Förutom att jag haft städ och tvättdag idag eftersom jag var för lat för att göra det igår.
Jag tycker det är riktigt skönt att inte göra något om helgerna uta få vila ut ordentligt för det känner jag inte att jag hinner göra under veckan med tanke på att jag har skola varje dag och sen jobb efter skolan 3 utav dagarna. Jag klagar inte för jag behöver verkligen jobb och jag trivs så bra på det stället där jag jobbar nu. Snälla ungdomar, precis så som man vill ha det :) Sen klagar man inte heller när lönen kommer. Dom pengarna ska dock läggas undan till Polen-resan som vi ska göra med klassen i slutet av maj. Men skönt att slippa oroa sig över hur man annars skulle lyckas spara ihop dom pengarna.
Har ni gjort något som är värt att nämna då, eller har ni varit lika lata som jag? :)
Dags att hämta tvätten snart, vi hörs kanske senare.

Nemanja Vidic

Har precis lyckats smälta och nästan acceptera att Vidic slutat spela för landslaget och nu kommer nästa smäll! Efter att ha skadats sig i onsdagens match mot Basel så läser jag nu att han kan bli borta från fotbollen i 1 år. Vill inte :(
Inget bra fotbollsår för serbiska spelare. Får dock hoppas att Vidic kommer tillbaka snabbare än så.
Men jag är fortfarande arg för att han slutat spela för landslaget, kommer nog aldrig förlåta honom för det.



Ps. Ingen dum fru han har, supersnygg!

Nyårsklänning?

Jag har fastnat för denna modellen av klänningar. Den är så annorlunda jämfört med vad jag brukar ha. Lite sugen är jag på att ha den till nyår. Men frågan är om jag ska köra på röd eller svart? Nästan alla mina kläder är just svarta så jag borde kanske satsa på rött. Tror mina nude-färgade pumps skulle passa riktigt fint till den röda, och kanske ett nude-färgat diadem. Känns som det är lite Blair Waldorf över det hela. Vad tror ni? :) Annars blir det en tubfodralklänning med maffiga smycken. Beslutsångest till max!



So true


Forget your boyfriend


Forget your boyfriend- Ja så heter dessa snyggingar! Älskar dom, kanske inte lika mycket som drömskorna under detta inlägget men hade i alla fall inte tackat nej till dessa heller. Älskar skor galet mycket, men kan dessa verkligen få en att glömma sin pojkvän? Nej det tror jag icke, för kärlek är så mycket bättre än skor. I alla fall när den är besvarad :) Jag har kärlek så det räcker åt både skor och kärlek, så hit me! Dessa hittar ni på nelly.com 599 kr och piffar upp vilken enkel outfit som helst.

Gianmarco Lorenzi

Häromdagen när jag var på jakt efter väskan såg jag dessa omänskligt underbara skor i en butik här i Malmö. Jag höll på att svimma av direkt, jag har aldrig sett något så hett förr! Jag vågade inte gå in i butiken eftersom det var en sån riktig lyxbutik där jag tyvärr inte hör hemma haha. Såg inte priset men jag är ganska säger på att dom inte ligger på under 4000 kr säkert. Men vad är det? Småpengar ju! Jag fotade skorna lite diskret och skickade till min bror och sa att jag vil ha dom i julklapp. Haha, tror ni jag får dom?
Anyways, jag hade glasat in dessa skor om jag hade ägt dom. Jag är kär! Jag har hittat mina nya drömskor, sorry Louboutin.

Update: Hittade en sida där det står att skorna kostar 167 dollar, vilket motsvarar knappt 1200 kr. Lätt att jag vill ha dom ännu mer nu när jag var inställd på att skorna kostar flera tusen. GE MIG!

HOT MAMA

Jelena Karleusa- Hade gärna bytt liv med denna kvinna! Snygg, framgångsrik och helt unik. Kolla hennes äckligt snygga kropp, och hon har dessutom fött två barn. JK, you are a HOT MAMA :)

Lollo Bag

Denna väskan är ÄCKLIGT snygg! Min klasskompis har den i brun färg och det var hos henne jag såg den och blev helt förälskad. Det är inte så att jag har brist på väskor, men jag var tvungen att ha denna. Den bruna var supersnygg verligen, men jag ville ha svart istället eftersom det passar till allt. Kan ju säga som så att det inte var lätt att hitta väskan men till slut hittade jag den och det var det sista exemplaret. Nöjd? Svar: JA! Kan ha mina skolböcker i den och fortfarande ha en massa plats kvar. Bra köp, utan tvekan!

Tillbaka till ruta ett

Hej!

Wooow, så konstigt det känns att börja om från början. Men jag behöver det, jag tror det kan bli bra. Den gamla bloggen hade jag sen 2006 och där stod verkligen ALLT! Jag är inte säker på att jag vill att det ska finnas kvar, därför känns detta som det bästa och lättaste alternativet. Samma gäller facebook, jag hade hela mitt liv där. Jag har tänkt om ordentligt och jag vill inte ha det så. I samma veva som jag stängde ner min blogg så inaktiverade jag mitt fb-konto också. Jag saknar det inte, inte än i alla fall. Ska jag tillbaka dit så ska jag skaffa nytt konto och börja om från början där med, bara att det kommer bli mer begränsat denna gången.
Totalt ointressant, men så ligger det till.
Jag vet inte hur mycket jag kommer blogga, jag kommer göra det när jag känner för det helt enkelt. Inte för att jag känner att jag måste, utan endast för att jag vill. Så nu kör vi! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0