Roligaste överrasknigen ever

Min bror skickade ett sms idag och sa att om jag fått ett paket på posten så får jag bara öppna det när vi pratar och ser varandra på Skype.
Gick och kollade posten och såg att paketet kommit och blev genast nyfiken och bad brorsan logga in på skype direkt. Resten får ni se och läsa om i min lilla miniserie som kommer nu :)




1. Jag öppnar paketet och ser en singel från BSB och börjar skratta direkt. Trodde han hittade den på jobbet och skickade den som en kul grej.




2. Jag öppnar singeln och ser en söt liten julhälsning och skrattar fortfarande. Då ber brorsan mig öppa lappen och kolla...




3. Och då ser jag en kopia på en biljett till BSBs konsert i Malmö i Maj. Fattar först ingenting trots att det står "För vi ska se BSB live!", och sen inser jag att VI VERKLIGEN SKA SE BSB LIVE i maj. Jag gapar och bara och glor på biljetten och sen börjar jag lipa av glädje för jag blev så överraskad och det var den roligaste presenten jag nånsin fått.



Förstår nu varför min bror ville se min reaktion på Skype och det måste ha sett riktigt kul ut att se det för han skrattade och flinade så mycket. Ååh jag är så glad nu för jag älskade ju BSB som liten och har velat gå på deras konsert sen jag hörde om den. Och nu ska jag få göra det :D Har jag inte världens bästa storebror? Kanska ska nämna att New Kids On The Block också kommer samtidigt, men dom har jag inte ens tänkt på haha.
Jag är såååå glad! Tack älskade storebror ♥

Kommentarer
Postat av: neli

MY GOD VILKEN GRYM ÖVERRASKNING =O =O HAHA! smart din bror är haha. gulligt av honom =)



haha nej inget barn än på ett bra tag haha. god jul på dig sötis =)

2011-12-23 @ 16:11:57
URL: http://iamsofashion.blogg.se/
Postat av: neli

haha tror inte jag sett det klippet man kan se det framför mig haha. guuuud =D hur fick din bror den iden att göra något sådant? så himla sött!!

2011-12-23 @ 16:15:49
URL: http://iamsofashion.blogg.se/
Postat av: Ida Edström - Östersunds näst största blogg.☺

Roligt att du ska få se dem live :)

2011-12-23 @ 16:17:52
URL: http://tjejenida.blogg.se/
Postat av: Ida Edström - Östersunds näst största blogg.☺

sv; förstår det :)

2011-12-23 @ 16:28:30
URL: http://tjejenida.blogg.se/
Postat av: Rebecka'

jättebra blogg fortsätt så! :) hur är det med dej idag?

2011-12-23 @ 16:49:23
URL: http://rebeckalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0