Tatueringar <3

Tatueringar, tatueringar, tatueringar, jag älskar dom! Jag tycker det är så snyggt, ju fler dessto bättre typ. Självklart beror det på motiv och på vem. Själv älskar jag tatueringar som är kopplade till kristendomen, tycker det är så fint när en kille har kors på underarmen eller ryggen. Ibland önskar jag att jag vore en kille haha :)
På tjejer tycker jag det är väldigt vackert men någon sorts blommor på sidan av magen, precis så som på bilderna. Texter är också väldigt fint, dom kan man ha vart som helst på kroppen.
Jag har själv ingen tatuering än, men kan säga att det kommer väldigt snart. Och jag längtar rejält kan jag säga. Det sägs att när man väl skaffat sin första så vill man bara ha fler. Får se om det stämmer i på mig sen. Jag vet dock att om jag får barn någång så kommer jag tatuera in deras namn, det kommer bli i nacken har jag tänkt.
Har ni några tatueringar? Vad och vart i så fall?

Kommentarer
Postat av: Diikaa**

Hej! Har inte hört om det innan förrän nu, men vart kan man få tag på det då? :). Kram.

2012-01-21 @ 19:55:19
URL: http://diikaa.blogg.se/
Postat av: Diikaa**

Tack sötis!! Det tar lite tid innan man vänjer sig vid den röda färgen också, så om du vill prova på, så ge det tid :).

Aha okej, så tabletter rekommenderar du ? .. Va bra, då kan jag prova på det i framtiden när jag väl känner för de. Däremot har jag inte så mycket finnar, mer problem med torr hud, vilket är riktigt surt :/.

2012-01-21 @ 23:27:46
URL: http://diikaa.blogg.se/
Postat av: Diikaa**

Ah men så är det ju. Har sagt att jag ska ha de röda i ett bra tag, för mitt hår har fått stå ut me så mycket under förra året, byte av hårfärg då o då är inte bra alls hah.

Ok ok, men de va ju bra för din del :). Min har typ varit katastrof, o sen att de börja klia och få massa utslag, såna tråkiga saker... Kram på dig :).

2012-01-21 @ 23:45:02
URL: http://diikaa.blogg.se/
Postat av: Diikaa**

Ah, då har vi båda varit på samma ställe. Jag förstörde mitt också, men de va för ett och ett halvt år sen under sommaren. Färgade håret från svart till rött, och fick bleka rätt mycket. Därefter va ja glad för färgens skull, men håret var helt förstört och torrt, under semestern fick ja för mig att klippa håret kort. De ångrar ja inte att jag gjorde, för ja blev mer än nöjd :).

Du ser också ut att ha bra hud och du är riktigt vacker :). Kram.

2012-01-22 @ 00:01:13
URL: http://diikaa.blogg.se/
Postat av: Diikaa**

Tack för komplimangen själv :). Men tänk inte på det, då växer de fortare och du slipper fundera. Mitt däremot växer som ogräs hah, just för att de e lite kortare nu och måste tas om hand mer. Kram kram :) .

2012-01-22 @ 00:26:41
URL: http://diikaa.blogg.se/
Postat av: Tanja

haha ja dom klackarna var inte att leka med ;) Kul att du är tillbaka igen:)

2012-01-22 @ 08:49:24
URL: http://tanjaselma.blogg.se/
Postat av: neli

så snyggt med tatuering!



haha ja vi tittade igår också.. fifan vilken jävla match men det är så jävla typiskt serberna att typ "ge upp" i slutet.. dem tar inte i lika mycket känns det som, eller så har dem bara otur.... men härligt att dem är vidare iaf =) och ja vi hoppas på vinst mot sverige!

2012-01-22 @ 13:14:39
URL: http://iamsofashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0